Leilighet for opp til 4 personer med 1 rom på Residence 1650 - Les 2 Alpes

Adresse: Les Deux Alpes Voyages agency, 38860 Les Deux Alpes Kart
Område: Les 2 Alpes

Adresse: Les Deux Alpes Voyages agency, 38860 Les Deux Alpes
Område: Les 2 Alpes

Leiligheter | Residence 1650 har denne 29 m² store 1-roms leiligheten med balkong for 4 personer, beliggende rett ved skibakkene i Les 2 Alpes.
Residence 1650 er innredet med en romslig gang med køyeseng for to personer, stue med sovesofa for to personer, bad med et separat toalett samt et kjøkken med blant annet kjøleskap, kokeplater og kjøkkenutstyr.

Nøkler
Ved ankomst på lørdager hentes nøklene mellom kl. 16 og 20. På andre ankomstdager kan de hentes mellom kl. 16 og 18. Hvis man kommer på andre tidspunkter enn disse, må utleieren informeres.. Ved ankomst etter midnatt kan det ikke gis garantier om utlevering av nøkler. I så fall vil nøkler bli utlevert når utleieren åpner neste morgen. Utsjekking skal skje mellom kl. 08 og 09.30 på avreisedagen.

Depositum 300-600 euro
I forbindelse med nøkkelhenting betales også turistskatt samt depositum på 300-600 euro. Betalingen av depositum skjer med Visakort eller Mastercard.
Depositumet reserveres og tilbakebetales innen et par dager etter avreise om leiligheten forlates i samme stand som ved ankomst.

Sluttrengjøring
Inngår ikke i prisen, men kan kjøpes til på plass.

Annet
Alle leiligheter har skioppbevaring der ski samt støvler skal oppbevares. Det er altså ikke tillatt å oppbevare slikt utstyr inne i leiligheten. Vær oppmerksom på at håndklær og sengetøy er ikke inkludert , men kan kjøpes på plass.

Kontaktopplysninger til leilighetsformidler:
Agence SC2A
Email: sc2a@compagniedesalpes.fr
Telefon: +33 (0)4 76 79 75 10

Show more

Raske fakta

Adresse: Les Deux Alpes Voyages agency, 38860 Les Deux Alpes

Antall sengeplasser 4 Skibod

Vis på kart

Om denne overnatting

  • Fasiliteter
    Antall rom: 1 Skibod
  • Romfasiliteter
    Kaffetrakter Kjøleskap Dusj Mikrobølgeovn Kjøkken