Leilighet for opp til 4 personer med 3 rom på Le Cortina - Les 2 Alpes

Adresse: Avenue de la Muzelle, 38860 LES 2 ALPES Område: Les 2 Alpes

Leiligheter Le Cortina har denne 38 m² store 3-roms leiligheten i tredje etasje med terrasse. Leiligheten rommer 4 personer og er beliggende i sentrum av Les 2 Alpes.
Le Cortina er innredet med en stue med en sofa, et soverom med dobbeltseng samt et soverom med køyeseng for to personer.
Leiligheten har et bad med badekar og hårføner samt et separat toalett.
Kjøkkenet er utstyrt med stekeovn, mikrobølgeovn, kjøleskap, oppvaskmaskin, keramisk komfyr, kaffetrakter, vannkoker, brødrister, husholdning- og kjøkkenutstyr.
Husleien inkluderer sengetøy, håndklær samt LCD-TV med DVD-spiller.

Nøkler
Ved ankomst på lørdager hentes nøklene mellom kl. 15 og 20. På andre ankomstdager kan de hentes mellom kl. 16 og 18. Hvis man kommer på andre tidspunkter enn disse, må utleieren informeres. Utsjekking skal skje innen kl. 10 på avreisedagen. Ved ankomst etter midnatt kan det ikke gis garantier om utlevering av nøkler. I så fall vil nøkler bli utlevert når utleieren åpner neste morgen.

Depositum 300-600 euro
I forbindelse med nøkkelhenting betales også turistskatt samt depositum på 300-600 euro. Betalingen av depositum skjer med Visakort eller Mastercard.
Depositumet reserveres og tilbakebetales innen et par dager etter avreise om leiligheten forlates i samme stand som ved ankomst.

Sluttrengjøring
Inngår ikke i prisen, men kan kjøpes til på plass.

Annet
Alle leiligheter har skioppbevaring der ski samt støvler skal oppbevares. Det er altså ikke tillatt å oppbevare slikt utstyr inne i leiligheten.

Kontaktopplysninger til leilighetsformidler:
Agence SC2A
Email: sc2a@compagniedesalpes.fr
Telefon: +33 (0)4 76 79 75 10

Kontaktopplysninger Cortina:
Telefon: + 33 (0)4 76 79 63 54

Om denne overnatting

  • Fasiliteter
    Antall rom: 3 Heis Wireless internet connection Skibod
  • Romfasiliteter
    Kaffetrakter TV Oppvaskmaskin Kjøleskap Dusj Mikrobølgeovn Kjøkken
  • Parkering
    Hotellgarasje
Gjestenes vurdering
Lukk