Leilighet for opp til 2 personer med 1 rom på Les Melezes - Chantemerle

Adresse: 43 Rue de l'Eyrette, 05330 CHANTEMERLE Område: Serre Chevalier

Leiligheter Les Melezes ligger sentralt i den sjarmerende landsbyen Chantemerle, og er en del av det fantastiske skisystemet Serre Chevalier. Fra Les Melezes er det 700 meter til skiheisene og ulike butikker, og gratis skibuss stopper rett utenfor døren.

På Les Melezes kan du blant annet bo i denne 19 m² store leiligheten med balkong for 2 personer.
I leiligheten finnes en velutrustet kjøkkenkrok, møblert stue med TV, to enkeltsenger, samt baderom med separat toalett.

Nøkler
Ved ankomst hentes nøklene innen kl 18. Hvis man kommer på andre tidspunkter enn disse, må utleieren informeres. Utsjekking skal skje mellom kl. 08 og 10 på avreisedagen.

Depositum 300-600 euro
I forbindelse med nøkkelhenting betales også turistskatt samt depositum på 300-600 euro. Betalingen av depositum skjer med Visakort eller Mastercard.Depositumet reserveres og tilbakebetales innen et par dager etter avreise om leiligheten forlates i samme stand som ved ankomst.

Sluttrengjøring
Inngår ikke i prisen, men kan kjøpes til på plass.

Annet
Alle leiligheter har skioppbevaring der ski samt støvler skal oppbevares. Det er altså ikke tillatt å oppbevare slikt utstyr inne i leiligheten. Vær oppmerksom på at håndklær og sengetøy er ikke inkludert, men kan kjøpes på plass.

Kontaktopplysninger til leilighetsformidler:
Agence SC2A
Email: sc2a@compagniedesalpes.fr
Telefon: +33 (0)4 76 79 75 10

Om denne overnatting

  • Fasiliteter
    Antall rom: 1 Skibod
  • Romfasiliteter
    TV Oppvaskmaskin Kjøleskap Dusj Kjøkken
  • Parkering
    Hotellgarasje
Gjestenes vurdering
Lukk