Leilighet for opp til 4 personer med 1 rom på Le Signal du Prorel - Briançon

Adresse: Residence Le Signal du Prorel, 05100 BRIANCON Område: Serre Chevalier

Leiligheter Le Signal du Prorel ligger sentralt i Briançon, kun et par steg unna Prorel-heisen, så å ta seg raskt ut i Serre Chevaliers herlige skibakker har aldri vært enklere. Restauranter og barer ligger et stenkast fra leilighetene, og skulle man ville ha seg en avslappende ettermiddag på velværesenteret så ligger dette kloss inntil Le Signal du Prorel.

Denne leiligheten med balkong ligger i 1. etasje og er på 25 m², med sengeplass til 4 personer. Innenfor finner du en kjøkkenkrok med blant annet komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin, en møblert stue med flatskjerms-TV, en sovesofa med en utdragbar seng, en køyeseng, samt baderom med toalett.

Nøkler
Ved ankomst hentes nøklene innen kl 18. Hvis man kommer på andre tidspunkter enn disse, må utleieren informeres. Utsjekking skal skje mellom kl. 08 og 10 på avreisedagen.

Depositum 300-600 euro
I forbindelse med nøkkelhenting betales også turistskatt samt depositum på 300-600 euro. Betalingen av depositum skjer med Visakort eller Mastercard.Depositumet reserveres og tilbakebetales innen et par dager etter avreise om leiligheten forlates i samme stand som ved ankomst.

Sluttrengjøring
Inngår ikke i prisen, men kan kjøpes til på plass.

Annet
Alle leiligheter har skioppbevaring der ski samt støvler skal oppbevares. Det er altså ikke tillatt å oppbevare slikt utstyr inne i leiligheten. Vær oppmerksom på at håndklær og sengetøy er ikke inkludert, men kan kjøpes på plass.

Kontaktopplysninger til leilighetsformidler:
Agence SC2A
Email: sc2a@compagniedesalpes.fr
Telefon: +33 (0)4 76 79 75 10

Om denne overnatting

  • Fasiliteter
    Antall rom: 1
  • Romfasiliteter
    TV Oppvaskmaskin Kjøleskap Dusj Kjøkken
  • Parkering
    Hotellgarasje
Gjestenes vurdering
Lukk