Leilighet for opp til 4 personer med 2 rom på Serac - Val Thorens

Adresse: RESIDENCE LE SERAC PLACE DE PECLET, 73440 VAL THORENS Område: Val Thorens

Leiligheter Serac er et moderne og renovert leilighetskompleks helt øverst i Val Thorens. Utenfor ytterdøren har du ski-in/ski-out-beliggenhet, og som gjest har du tilgang til parkeringsgarasje

I dette rolige området av Val Thorens ligger denne 25 m² store 2-roms leiligheten med balkong for 4 personer. I leiligheten finnes det en hyggelig kjøkkenkrok med bl.a. ovn og kjøleskap, en sovealkove med dobbeltseng, en lys og hyggelig møblert stue med sovesofa og spiseplass, samt baderom med badekar og separat toalett.

Nøkler
Leilighetsformidleren holder åpent mandag til fredag kl 09-12.00 og kl 15.30 -19. Lørdag mellom 09.00 og 19.30, søndag mellom 09 – 12 og 16 – 19. Nøklene kan hentes mellom 17:00 - 19:30. Ved ankomst utenom disse tidene må utleieren informeres. Utsjekking skal skje senest kl. 10 på hjemreisedagen.

Depositum 350 euro
I forbindelse med nøkkelhenting betales også turistskatt samt depositum på 350 euro. Betalingen av depositum skjer med Visakort eller Mastercard. Depositumet reserveres og tilbakebetales innen et par dager etter avreise om leiligheten forlates i samme stand som ved ankomst.

Sluttrengjøring og sengetøy
Inngår ikke i prisen, men kan kjøpes til på plass.

Kontaktopplysninger til utleieformidler:
Val Thorens Immobilier
Email: reservation@valthoimmo.com
Telefon: +33 479 000 403

Om denne overnatting

  • Fasiliteter
    Antall rom: 2 Wireless internet connection Ski in / ski out
  • Romfasiliteter
    TV Oppvaskmaskin Kjøleskap Dusj Mikrobølgeovn Kjøkken
  • Parkering
    Hotellgarasje
Gjestenes vurdering
Lukk