Leilighet for opp til 4 personer med 1 rom på Roc De Peclet - Val Thorens

Adresse: RESIDENCE ROC DE PECLET, 73440 VAL THORENS Område: Val Thorens

Leiligheter Roc De Peclet i Val Thorens ligger i et solfylt område av Peclét og tilbyr leiligheter som er perfekt for skikjørere. Her har man direkte adgang til skibakken, skiutleien ligger 100 meter unna og det er 200 meter til det kommersielle sentrumet av Peclét. Alle leiligheter på Roc De Peclet har panoramautsikt til fjellene omkring.

Denne 1-roms leiligheten er på 24 m² og har balkong og soveplasser til 4 personer. I leiligheten finner du en kjøkkenkrok med blant annet stekeovn og oppvaskmaskin, en møblert stue med sovesofa, samt entré med to utfellbare senger.

Baderommene på Roc De Peclet er elegant innredet og har dusj og separat toalett.

Nøkler
Leilighetsformidleren holder åpent mandag til fredag kl 09-12.00 og kl 15.30 -19. Lørdag mellom 09.00 og 19.30, søndag mellom 09 – 12 og 16 – 19. Nøklene kan hentes mellom 17:00 - 19:30. Ved ankomst utenom disse tidene må utleieren informeres. Utsjekking skal skje senest kl. 10 på hjemreisedagen.

Depositum 250 euro
I forbindelse med nøkkelhenting betales også turistskatt samt depositum på 250 euro. Betalingen av depositum skjer med Visakort eller Mastercard. Depositumet reserveres og tilbakebetales innen et par dager etter avreise om leiligheten forlates i samme stand som ved ankomst.

Sluttrengjøring og sengetøy
Inngår ikke i prisen, men kan kjøpes til på plass.

Kontaktopplysninger til utleieformidler:
Val Thorens Immobilier
Email: reservation@valthoimmo.com
Telefon: +33 479 000 403

Om denne overnatting

  • Fasiliteter
    Antall rom: 1 Wireless internet connection Ski in / ski out
  • Romfasiliteter
    Kaffetrakter TV Oppvaskmaskin Kjøleskap Dusj Mikrobølgeovn Kjøkken
Gjestenes vurdering
Lukk