Feriehus Natasha for opp til 12 personer med 7 rom - Nendaz

Adresse: 1997 Nendaz Område: Nendaz-Veysonnaz

Feriehus Natasha er en 7-roms hytte på 200 m2 med 3 etasjer. Hytta er komfortabelt møblert og består blant annet av en stor stue/spisestue med panoramavindu, åpen peis, TV og DVD-spiller og et åpent kjøkken (5 kokeplater, ovn, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, frys). I underetasjen er det to rom, hvert rom med 2 senger, et lite rom med 1 dobbeltseng og to bad med dusj og toalett samt et separat toalett. I den øverste etasjen er det et rom med 1 dobbeltseng og eget bad, et rom med 1 dobbeltseng og eget bad. Hytta har også en hems med skråtak hvor det er 2 senger, en stor balkong, en liten balkong, samt en stor terrasse med grill hvor det er en meget vakker utsikt over fjellene og dalen.

Fasiliteter: vaskemaskin, høy barnestol, barneseng, skirom og trådløst internett.

Et stykke utenfor Nendaz ligger den flotte hytta Natasha som ble bygget i 2005. Hytta ligger privat til og har egen hage med plen, skirom. Veien går helt frem til huset som har en garasje.

Merk:
- Foruten garasjen er det begrenset med parkeringsplasser utenfor hytta.
- På vinteren anbefales bruk av kjettinger.

Viktige avstander: Supermarked 1 km, restaurant, utendørs svømmebasseng 600 m, gondolheis 1.5 km, skibussholdeplass 600 m, skibarnehage 800 m, skøytebane 900 m.

Merk: gratis skibuss.

Kilde: Interhome

Om denne overnatting

 • Fasiliteter
  Wireless internet connection Trådløst internett
 • Romfasiliteter
  Peis TV Oppvaskmaskin Fryser Kjøleskap WC og dusj Mikrobølgeovn Kjøkken Vaskemaskin
 • Spesielle behov
  Babyseng tilgjengelig Infant chair available
 • Distance to nearest alpine slope
  2 km
Gjestenes vurdering
Lukk