Leilighet for opp til 8 personer med 5 rom på Diana - Zermatt

Adresse: 3920 Zermatt Område: Zermatt

Leiligheter I Zermatt tilbys denne 5-roms leiligheten på 110 m² på andre etasjen. Praktisk innredet leilighet som består 4 dobbeltrom med 2 senger i hvert. En stue med TV, CD- og DVD-spiller. Kjøkkenet i leiligheten er ustyrt med 4 kokeplater, ovn, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, fryser og kaffemaskin samt et spisebord. Et bad med toalett og dusj samt en stor terrasse med utegrill og en vakker panoramautsikt over fjellene og skogen. Fasiliteter: Barnestol, barneseng for barn under 5 år og trådløst internett.

Merk:
-Røyking er ikke tillatt
-Kun 1 husdyr/hund tillatt
-Brannslukker finnes
-Eieren bor i samme hus

"Diana" er en familievennlig og koslig liten hytte med 4 etasjer. Huset ligger i sentrum av Zermatt. For felles bruk finnes en hage i flere nivåer. I huset finner du en solterrasse. Det er trapp (20 trinn)opp til huset.

Avstander: Daglivarehandel 350 m, restaurant 30 m, bar 100 m, bakeri 80 m, togstasjon "Kl. Matterhorn" 500 m, T-banestasjon 750 m, skiheis 500 m og skibussholdeplass 250 m. Velkjent skiområde som lett kan nåes: Matterhorn Glacier Paradies 350 km. Merk: Bilfritt ferieområde og ingen heis.

Velkommen til et hyggelig opphold på Diana i Zermatt!

Kilde: Interhome

Om denne overnatting

 • Fasiliteter
  Wireless internet connection Trådløst internett
 • Antal sovrum
  4
 • Romfasiliteter
  Kaffetrakter TV Oppvaskmaskin Fryser Røyking ikke tillatt WC og dusj Mikrobølgeovn Kjøkken
 • Spesielle behov
  Babyseng tilgjengelig Infant chair available Kjæledyr tillatt Røyking ikke tillatt
Gjestenes vurdering
Lukk