Leilighet for opp til 8 personer med 5 rom på Diana - Zermatt

Adresse: 3920 Zermatt Område: Zermatt

Leiligheter I Zermatt tilbys denne 5-roms leiligheten på 110 m² på tredje etasje. Praktisk innredet leilighet som består 3 dobbeltrom med 2 senger i hvert og et dobbeltrom med en dobbeltseng. En stue /spisestue med TV. Kjøkkenet i leiligheten er ustyrt med ovn, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og kaffemaskin samt et spisebord. Et bad med toalett og dusj samt en stor balkong med en vakker panoramautsikt over fjellene og skogen. Fasiliteter: Barnestol, barneseng for barn under 5 år og trådløst internett.

Merk:
-Røyking er ikke tillatt
-Kun 1 husdyr/hund tillatt
-Brannslukker finnes
-Eieren bor i samme hus

"Diana" er en familievennlig og koslig liten hytte med 4 etasjer. Huset ligger i sentrum av Zermatt. For felles bruk finnes en hage i flere nivåer. I huset finner du en solterrasse. Det er trapp (20 trinn)opp til huset.

Avstander: Daglivarehandel 350 m, restaurant 30 m, bar 100 m, bakeri 80 m, togstasjon "Kl. Matterhorn" 500 m, T-banestasjon 750 m, skiheis 500 m og skibussholdeplass 250 m. Velkjent skiområde som lett kan nåes: Matterhorn Glacier Paradies 350 km. Merk: Bilfritt ferieområde og ingen heis.

Velkommen til et hyggelig opphold på Diana i Zermatt!

Kilde: Interhome

Om denne overnatting

 • Fasiliteter
  Trådløst internett
 • Antal sovrum
  4
 • Romfasiliteter
  Kaffetrakter TV Oppvaskmaskin Røyking ikke tillatt WC og dusj Mikrobølgeovn Kjøkken
 • Spesielle behov
  Babyseng tilgjengelig Infant chair available Kjæledyr tillatt Røyking ikke tillatt
Gjestenes vurdering
Lukk