Leilighet for opp til 7 personer med 4 rom på Sül Muot - St. Moritz

Adresse: 7500 St. Moritz Område: St. Moritz

Leiligheter På Sül Muot tilbys denne 4-roms leiligheten på 100 m² på første etasje. Luksuriøst og komfortabelt innredet med en stue/spisestue med TV, radio og DVD-spiller. To dobbeltrom og et rom med en enkeltseng og en køyeseng. Et åpent kjøkken med 4 kokeplater, ovn og oppvaskmaskin med bar. Et bad med toalett og dusj samt gulvvarme. En hage med sitteplass og vakker utsikt over fjellene og sjøen. Fasiliteter: Trådløst internett, garasje og egen inngang. Ypperlig for barnefamilier.

Merk:
-Røyking er ikke tillatt i hele huset

"Sül Muot" er et vakker flerfamiliehus med tre etasjer. Huset ligger sentralt, kun 500 m unna sentrum av St.Moritz-Dorf i et rolig område. For felles bruk finnes en hage på 130 m² og i huset har du en heis, skioppbevaring, vaskemaskin og tørketumbler. Daglig rydding (ekstra)

Avstander: Butikk, daglivarehandel 600 m, restaurant 800 m, café 600 m, bussholdeplass 300 m, togstasjon "St. Moritz" 1.5 km. Golfbane(9 hull) 1.2 km, fjellheis 600 m, skibussholdeplass 800 m, skiskole 1 km, skiskole for barn 1 km, langrennsløype 1.5 km.

Velkommen til et hyggelig opphold på Sül Muot i St. Moritz!

Kilde: Interhome

Om denne overnatting

 • Fasiliteter
  Heis Wireless internet connection Trådløst internett Skibod
 • Antal sovrum
  3
 • Romfasiliteter
  TV Oppvaskmaskin Røyking ikke tillatt WC og dusj Kjøkken Vaskemaskin
 • Spesielle behov
  Røyking ikke tillatt
Gjestenes vurdering
Lukk